Energie Consult

 

Uw bedrijf verduurzamen, bezuinigen met energie of zelf energie opwekken? Samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor uw (complexe) energievraagstukken. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen op betaalbare wijze gebruik maken van onze specifieke kennis van de energiemarkt.

Veel ondernemers hebben logischerwijs weinig kaas gegeten van de energiebranche. Het is moeilijke materie en specifieke kennis is noodzakelijk om kostenreductie te realiseren. Een energie consult geeft inzicht in uw energiezaken en helpt u de energiebranche beter te leren begrijpen. Onze energieadviseurs hebben ruime ervaring in deze branche en zijn u graag van dienst.

Advies waar je wat aan hebt

Samen kijken we naar de huidige situatie van uw bedrijf en brengen in kaart waar kansen liggen op het gebied van (duurzame) energie. Wat zijn de mogelijkheden? Wat levert het meeste op? Waar moet je volgens de wet aan voldoen? Kortom: Waar moet je beginnen?

Heel praktisch bekijken we samen welke concrete vervolgstappen er genomen kunnen worden en wat de beste aanpak is voor uw specifieke situatie.
We hebben kennis in huis van onderstaande vakgebieden in de energiemarkt:

Sales
Het opzetten van een verkoopstrategie, doelgroep bepaling alsook de feitelijk acquisitie behoort tot de mogelijkheden.

Business Development
Dit is een van de sterkste kanten van Full Power Support met bewezen resultaat voor zowel energieleveranciers als programma-verantwoordelijken.

Duurzame Energie
Op het gebied van duurzame energie kan zowel ondersteuning worden geboden in de oriëntatie fase als realisatie fase. Tevens wordt ondersteuning geboden bij het aanvragen van subsidies en verduurzaming van restverbruik.

Complexe energie vraagstukken
Dit betreft energie consult voor bijvoorbeeld complexe berekeningen ten aanzien van facturatie.

Ondersteuning Start Ups in de energiemarkt
Full Power Support heeft reeds meerdere start ups geholpen. Uiteenlopend van analyses van de Nederlandse energiemarkt voor potentiële markttoetreders tot aan het concreet opzetten van de leveranciers-activiteiten.

Heeft u interesse in de mogelijkheden of heeft u een vraag, neem dan contact op met Full Power Support via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Tot onze klanten mogen wij rekenen