Onze diensten

 

Bij het regelen van zaken rondom energie komt een boel kijken.
U verzandt al snel in een doolhof van mogelijkheden.
En dan hebben we het nog niet eens over de kosten-batenanalyses, rendementsberekeningen, subsidieregelingen en voorwaarden, belastingvoordelen en nog veel meer…

Graag helpen wij u om uw energiezaken in kaart te brengen en u te ondersteunen bij concrete verbeteringen en besparingen.

 

Diverse mogelijkheden

U kunt bij ons advies krijgen tijdens een consult, maar we kunnen u ook langer ondersteunen bij het regelen van uw energiezaken. Denk hierbij aan:

Energie consult

Samen kijken we naar de huidige situatie van uw bedrijf en brengen in kaart waar kansen liggen op het gebied van (duurzame) energie. Wat zijn de mogelijkheden? Wat levert het meeste op? Waar moet je volgens de wet aan voldoen? Kortom: Waar moet je beginnen? Heel praktisch bekijken we samen welke concrete vervolgstappen er genomen kunnen worden en wat de beste aanpak is voor uw specifieke situatie. Lees meer op Energie consult

Ondersteuning

Praktische hulp nodig bij uw energiecontract? Problemen met netverzwaring? Ingewikkelde subsidietrajecten? Graag helpen wij u om uw energiezaken te regelen. We ondersteunen u op praktisch gebied bij verbeteringen en besparingen en bieden u hierbij tijdelijke ondersteuning, zowel op interim als consultancy basis. Lees meer op Ondersteuning.

Uitrekenen rendementen

Wilt u investeren in bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen, dan is het belangrijk dat u een realistische weergave krijgt van de kosten en opbrengsten. Wij werken voor u een passende kosten/baten analyse uit, waarbij meerdere scenario’s worden gepresenteerd met ook een overzicht van de eventuele risico’s. Lees meer over Rendementsberekeningen.

Uitvoeren van second opinions

Heeft u behoefte aan een betrouwbare second opinion, dan helpen wij u daar uiteraard mee verder. Lees meer over Second opinions.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tot onze klanten mogen wij rekenen