De Boeren Academie, hét duurzame opleidingsplatform speciaal voor de boer

door | feb 1, 2024 | Nieuws

De landbouw verandert – en dát zorgt voor nieuwe kansen voor boeren. Met het aanbod van de Boeren Academie leert u over nieuwe verdienmodellen die een nieuw perspectief bieden op het boerenerf. Van nieuwe inkomstenbronnen tot maatschappelijke diensten – onze opleidingen zijn speciaal afgestemd op veelvoorkomende vraagstukken voor boeren.

Met verschillende vaardigheidstrainingen helpt de academie u vervolgens om uw boerderij succesvol in de markt te zetten. Bijvoorbeeld in de opleiding ‘Energie’ leert u praktische maatregelen voor kostenefficiënt energiegebruik. Maar het gaar nog verder: ontdek welke energieopwekkingsopties uw boerderij winstgevend kunnen maken, zoals zon-, wind- en biomassa-energie. Én leer ze verwaarden. Natuurlijk komen alle randvoorwaarden, financiering en uitdagingen ook aan bod.

Nick Waltmans van Full Power Support: “Zoek je een inhoudelijke én praktische opleiding om je te verdiepen, of om je gewoon te oriënteren op een andere tak binnen je boerenbedrijf, dan zijn deze opleidingen van De Boeren Academie ideaal. Dagelijks adviseren wij boeren rondom energie en we zien waar ze tegen aanlopen. Deze opleiding zal je zeker helpen om de eerste stappen te zetten. Wij hebben zelf met veel plezier mogen meewerken aan het tot stand komen van de opleiding Energie!”

Bekijk het aanbod op deboerenacademie.nl